(08) 83 66 83
info@pockymarket.se
Pocky Asiatisk Marknad

Om Pocky Asian Market

Genuina asiatiska livsmedel till humana priser nära dig!

Vår historia

Idén med Pocky växte fram under coronapandemin där privatpersoner, företag men även hela länder var tvungna att tänka om. 
En av grundarna som var pilot blev av med sitt jobb och blev tvungen att söka ett nytt jobb och en ny karriär. Han älskade att resa, upptäcka andra matkulturer och se världen, men det var inget som gick att göra just då. Med stor matpassion och rötter från sydostasien var det tillslut den autentiska asiatiska maten som han saknade mest. På grund av pandemin var det tyvärr många restauranger som var tvungna att stänga ner och utbudet minskade rejält. Därför bestämde han sig för att börja laga egen asiatisk mat men upptäckte att det fanns ett stort problem...
Han upptäckte att det var svårt att hitta asiatiska livsmedelsbutiker i Stockholm stad som hade autentiska asiatiska varor till humana priser. Framför allt behövde han vara ekonomisk då han blivit av med jobbet och ingen butik i Stockholms innerstad kunde erbjuda resonabla priser. Visserligen fanns det butiker utanför stor Stockholm med lägre priser men de hade mycket längre resväg och det vart omständigt att åka dit. “Om jag bor i stan måste jag verkligen behöva åka i över 1h för att köpa en flaska soja och en påse nudlar till rimligt pris?” Det tyckte han absolut inte att man skulle behöva göra.
Det var här som idén med Pocky växte fram!

Vår vison

Vi på Pocky vill skapa matglädje och erbjuda alla möjligheten att uppleva den asiatiska matkulturen på egen hand! Detta genom att ha ett spännande brett sortiment med autentiska och igenkännbara märken från Asien. Men viktigaste av allt, till ett humant och rimligt pris som är nära dig! Oavsett om du vet vad du ska ha eller inte, så anser vi att det är viktigt att ge alla våra kunder så bra service som möjligt. Våra engagerade och kunniga medarbetare hjälper dig gärna med matinspiration och recept förslag. I det stora hela ska det alltid vara enkelt, trevligt och prisvärt att handla hos oss!

© Copyright 2021 - POCKY ASIAN MARKET AB | 559299-6028
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram